Voor precieze armoede verlichting

"Vanaf het revolutionaire woning van de oudere generatie, voel ik diep dat hoe meer ik aan de eerste missie moet blijven, hoe meer ik de missie moet houden, en ik vecht voor de overwinning. Als een nieuw tijdperk, niet alleen Doe de rode geest, maar ook Rode Spirit De beoefenaars, het specifieke werk, is om meer armoedebestrijding te maken, meer solide en effectiever werken.

Zhang Feng, Secretary of the Party Branch of Wang Feng Town, Ji County, Shandong Province, is vrij emotioneel als het gaat om de ervaring van zijn partijbouw.

Jixian is een van de meer zware provincies van 20 armoede punten in de provincie Shandong en is ook een beroemde revolutionaire oude omgeving. Op 1 juli, ter gelegenheid van de 99e verjaardag van de oprichting van het feest, Zhang Yaning, de eerste secretaris van de Shandong Agricultural Bank of China, gespecialiseerd in Zhang Xiyan gespecialiseerd om de leden van het dorpspartij te helpen, en partijbouwactiviteiten in de Regionale tak van de landbouwbank van China. Ze zijn gekomen naar de "Lusu (Plain Branch) voor de oude site," Shandong Provincial Party Committee Werking "Memorial Hall, etc., om een ??counseling-activiteiten uit te voeren, de Poverty Village Party-leden te leiden om de revolutionaire martelaren te leren, niet bang voor Offer, harde strijd, voor het land om te doen herleven, want de mensen zal het bedrijf en worstelen voor geluk, en een vastberadenheid vaststellen om de strijd tegen de franchise te winnen in de nieuwe situatie van de epidemische preventie en controle.

Het is duidelijk dat "Yulu Yu (Plain Branch) zich bevindt in Hongmiao-dorp, Jigujian Town, Ji County. Tijdens de anti-Japanse oorlog, Huang Jing, Yang Shuzhi, Yang Yong, enz., Maken en ontwikkelden en ontwikkelen en ontwikkelden Sterke duidelijke anti-Japanse afhankelijke grond, er is een reputatie van "Noord-China Xiaoyan". Het Shandong Provincial Committee Reconstruction Memorial is gevestigd in Xuzhuang Village, Guanyun Town, Jixian County. De Shandong Provincial Party zal drie keer in de afgelopen drie opeenvolgende tijden worden beschadigd. In die tijd, Zhao Jianmin, secretaris van de secretaris van de Communistische Partij van China, fietst een fiets, en twee keer, Xu Zhuang. Na de overval, werd het uiteindelijk gecontacteerd met het Centraal Comité van de Partij, en de Shandong Provincial Party Committee was hersteld.

Party-leden van slecht dorp keken naar een foto vol historische afdrukken, luisteren naar de diepe gevoelens van het volk, de revolutionaire martelaren, de revolutionaire strijd, en het getij, en ze kunnen lang niet rustig kalmeren.

Bij het toneel van het onderzoek herleefden de arme dorpsfeestleden in het feestje, plechtig zweren "Ik heb me aanmelding om lid te worden van de Communistische Partij van China … klaar om alles op te offeren voor het feest en de mensen, nooit rebelleren."

铮 Gelofte, weerspiegelt niet alleen het concert van de revolutionaire geest, maar ook voor de loyaliteit van de initi?le missie, die hen inspireert om grotere prestaties te doen in de dealeraanval.

Het wordt gemeld dat op de vooravond van "1 juli", Zhang Yaning Yaning, de eerste secretaris van de provinciale boerderij-provincie, ook de tak van het dorpspartij leidde: een bezoek aan het dorp van de oude partijleden en moeilijke partijen; het geven van een feestlid De mensen van het dorp; Stuur XI Jinping voor het boek- en leervoorraden van het Party-leden, motiveer ze om het origineel te lezen, de principes van het origineel te leren, en realiseren. Over de oogst spraken, Zhang Yaning zei: "We zullen de armoede van de armoede winnen, onafscheidelijk tegen de steun van spirituele motivatie. Educatieve functie van de rode basis, realiseer de effectieve combinatie van partijbouw en precieze armoedebestrijding, is een effectieve intentie van effectieve maatregelen.

Vervolgens moeten we de partij verder versterken om de competitie van de uitputting van de armoede te voltooien om de proliferatie van de campagne te voltooien, een gekwalificeerd antwoord op het feest en de mensen te betalen. "