Wereldwijde verbinding "Het bezoek aan China maakt me onvergetelijk"

  Xinhua News Agency, 14 juli, "Ik heb China verschillende keren bezocht en het bezoek aan Yunnan, 2017, laat me onvergetelijk zijn geweest.

"Haville Milaan, de feestzitter van Uruguay, zei in het exclusieve interview met Xinhua News Agency in Montevideo.

  In 2017 moet Miranda worden uitgenodigd voor de provincie Yunnan en gespecialiseerd in het begrijpen van de universele ervaring van China. Daar maakte hij een Chinese boer vriend.

Dankzij het armoedebeleid van het land, in slechts een paar jaar, is het leven van de vriend van deze boer de aarde veranderd en zijn familie verhuisde in de behuizing van de bamboe-loods op de berg.

De vriend van de boer vertelde Miranda, en zijn kinderen kregen een universiteit en een uitgebreide school werd gebouwd van zijn huis. Meer bergkinderen kunnen beter zijn in hun huizen. Miranda zei dat hij in dit dorp op afstand vond dat de dorpelingen van de macrower naar het nieuwe huis zijn verhuisd.

  "Gesloten verkeer en enkele ongunstige natuurlijke omstandigheden lijken de armoede te maken, om deze belemmeringen te overwinnen om armoede te elimineren, maar de Chinese communistische partij gebruikt wijsheid en vastberadenheid om moeilijkheden te overwinnen, zodat de levensstandaarden van het volk sterk zijn verbeterd.

"Hij zei: China miljard mensen ontdoen van armoede, economische krachtige ontwikkeling … Miranda was getuige van de ontwikkeling en veranderingen in China in deze jaren. Hij zei dat de prestaties van China geen wonder zijn. In plaats daarvan, de langetermijnplanning van de Chinese Communistische Partij Inspanningen. Miranda zei dat van de nieuwe kroonepidemie om te voorkomen en te controleren op de armoedebestrijding, de Communistische Partij van China heeft het Chinese volk geleid om onge?venaarde prestaties te bereiken, deze prestatie is de Chinese Communistische Partij om geluk te zoeken, ik kan het geluk zoeken Mind, ik geloof dat de Chinese Communistische Partij van Changyuan-plan de meer briljante prestaties van de Chinese mensen zal verenigen. In Miranda is de wereldwijde epidemische situatie nog steeds ernstig, en de prestaties van de epidemische preventie en controle van China en de daadkracht van de Chinese Communist Partijbeslissing en implementatie kunnen niet worden geopend.

Hij heeft de inspanningen van China zeer geprezen om nieuwe kroonvaccins te promoten om wereldwijde openbare producten te worden.

  "China blijft vaccins produceren, laat de mensen in de wereld een vaccin hebben geprobeerd, dat niet alleen het land beschermt, maar ook een verantwoordelijkheid heeft voor alle menselijke gezondheid.

China heeft een heel groot ding gedaan. Miranda zei. Dit jaar is de Chinese Communistische Partij van China, en Miranda vertegenwoordigt het breed bereik van Uruguay. Hij zei dat de Chinese Communistische Partij zelfinnovatie heeft. Dit is een belangrijke bron van de CCP onderhoudt altijd een sterke vitaliteit.

  Praten over de relatie tussen Wuzhong, Miranda gelooft dat de samenwerking met China uitermate belangrijk is voor Uruguay.

Hij zei dat investeringen uit China help Uruguay veel werkgelegenheidsfuncties hebben gecre?erd. In het proces van het bestrijden van de epidemie heeft China veel steun gegeven in vaccin, en de twee landen kunnen in veel gebieden blijven samenwerken.

  Totaal plan: Zhou Zongmin Planar: Sun ZhiShing Producer: MI Liming: Shi Peng Yang Qin Dafa Li Qinqi Ziyan Xie Peng Wang Jian Sheng Yan Yan Huan: Jiang Inclusief Hongyan Zhang Yinhong Wang Zhibin Zhu CONG Reporter: Ni Ruijie 丽 贞 Pakket: Xia Yong Poster Design: Yang Yuzhen Editor: Wang Ya Nan Wang Zhao Wang Xiaomei Xue Lei Zhu Mengna Wang Shengg Heavy Xinhua News Agency International Sports Video Afdeling Xinhuanet Joint Production Xinhua Nieuwsagentschap Internationaal communicatie convergeren platform geproduceerd.